Black Mask

💬

Κανονικά τώρα θα έπρεπε να τελειώσω το σίδερο που έχει μείνει αλλά αντ' αυτού αποφάσισα να δοκιμάσω την Black Mask που απέκτησα προχθές σε μια γρήγορη εξόρμηση στα μαγαζιά μετά το γραφείο...

Από πού?

Από τα Dust&Cream τα οποία είναι μια σχετικά καινούργια εταιρεία στο χώρο των καλλυντικών με πολλά υποκαταστήματα σε κεντρικά σημεία.
check the link:👇
https://www.dustandcream.gr/Stores.aspx

Τιμή 👌
Όπως μπορείς να διαπιστώσεις και εσύ ρίχνοντας μια ματιά στο e-shop οι τιμές είναι αρκετά καλές και ανταγωνιστικές σε σχέση με ξένες εταιρείες. Η τιμή της black mask είναι 14,90euro και εγώ αγόρασα και το πίλινγκ από την ίδια σειρά σε μια προσφορά που είχε και έτσι και για τα δυο προϊόντα πλήρωσα 20euro.

Πως 👩

Αφού έκανα ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις με το πίλινγκ ξέβγαλα το προϊόν με χλιαρό νερό και χρησιμοποιώντας ένα πινέλο (το οποίο προμηθεύτηκα επίσης από το ίδιο κατάστημα) άπλωσα την μάσκα αποφεύγοντας τα φρύδια.

Αφού περίμενα να στεγνώσει καλά (περίπου στα 30 λεπτά) άρχισα να την αφαιρώ τραβώντας προς τα πάνω. Τα λιγοστά υπολείμματα τα αφαίρεσα με χλιαρό νερό.

Αποτέλεσμα 👍

Η επιδερμίδα μου ήταν σαφώς ανανεωμένη και πιο καθαρή απαλλάχτηκα από αρκετό σμήγμα και η ενυδατική μου απορροφήθηκε αρκετά εύκολα. Είναι ένα αξιοπρεπές προϊόν και το value for money με κάλυψε. Το συστήνω σε λιπαρές επιδερμίδες με σμήγμα και κλειστούς πόρους!





 

See you soon😉

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου