SPIRNG UP

Έλα φίλη ήρθε η άνοιξη και όσο και αν βρέξει τώρα όσο κρύο και να κάνει πάει ο χειμώνας!!! Ετοιμάσου για τις ηλιόλουστες ημέρες... Και ανανέωσε την ντουλάπα σου με φωτεινά χρώματα ☼
Καταχώνιασε τα παλτό σου στο πατάρι και αντικατέστησε τα με ένα δερμάτινο τζάκετ στο χρώμα του πούρου ή με μια μακριά ζακέτα σε χρώμα ζαχαρί που πάει με όλα.... Τζιν μπουφανάκι είναι φιγουράρει μετά απο καιρό στις ανοιξιάτικες βιτρίνες.
Αποχαιρέτα  τα χοντρά cozy oversize πουλόβερ και προτίμησε τα ανοιξιάτικα πουκάμισα με ¾ μανίκι σε χρωματιστές αποχρώσεις, μονόχρωμα ή με μοτίβα (το floral παίζει και πάλι πρωταγωμιστικό ρόλο).
Άσε τα παντελονοκολάν σε σκούρες αποχρώσεις να «ξεκουραστούν» μπορεί να σε έβγαλαν ασπροπρόσωπη όλο το χειμώνα τώρα όμως ήρθε η ώρα να δώσουν την θέση του σε chino παντελόνια, μπλέ και ρόζ είναι κλασσικές αξίες τόλμησε όμως και το κόκκινο για να δώσεις μια νότα ανανεώσης στο στύλ σου.
Άσε τις μπότες σου έκαναν αρκετα παγωμένα και βροχερά χιλιόμετρα. Μπαλαρίνες και φυσικά τα all time sneaker σου θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σου!!!

Extra tip: Το mommy τζιν σου κράτησε το οπωσδήμποτε, θα σε συντροφεύσει και την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Ανοιξιάτικους χαιρετισμούς φίλη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου